POL Magazine No.8 Turkey

ها ‌ به نام خالق تمام زيبايی با سالم شود و تداوم رمز ماندگاریست. ‌ ای محسوب می ‌ ترین شاخصه برای پیشرفت در هر زمینه ‌ ثبات اصلی اکنـون کـه هشـتمین شـماره ماهنامـه پـل بـاز هـم ارتبـاط ما با شـما عزیـزان را برقـرار کرده بیانگر این مسـئله اسـت که پل بر

رسـد تا ایـن زنجیره زیبا ادامه داشـته باشـد. ‌ عهـد خـود وفـادار بـوده و هـر مـاه به دسـت شـما می افزاید توجه شما مخاطبین گرامی است که پل به خاطرتان خلق شده است. ‌ آنچه بر این زیبایی می پس همچنان با ما باشید تا پل برقرار بماند و با یکدیگر در ارتباط باشیم.

ها ‌ با آرزوی بهترین

Bütün güzellikleri yaratan adına Merhabalar İstikrar herhangi bir alanda ilerlemenin ana göstergesidir ve sabır sürekliliğin anahtarıdır. Aylık yayınlanan Pol Dergisi'nin sekizinci sayısının, sevdiklerimizle hala iletişim içersinde olduğumuzu göstermesi, Pol'un sözlerine sadık kaldığının ve her ay bu güzel zincirin devam ettiğinin bir işaretidir. Bu güzelliğe eklenen sizlerin ilgi ve alakasıdır. Pol sizler için yayınlanmakta olup, kalıcılığımız ve devamlılığımız için bizimle iletişimde kalın.

ابراهیـم ازگور ایلدیز مدیر عامل

İbrahim Özgür YILDIZ CEO

5

www . polertebat . com

Powered by